Skip to main content
Nieuws

Waardevolle tool compliance omgevingswet

De inwerkingtreding van de Omgevingswet heeft geleid tot diverse wijzigingen op het gebied van regelgeving inzake milieu-gerelateerde activiteiten. Een register wet- en regelgeving biedt een belangrijk handvat voor bedrijven om inzicht te krijgen aan welke regels zij moeten voldoen. Dit is cruciaal voor bedrijven die aantoonbaar compliant moeten zijn als onderdeel van gecertificeerde managementsystemen volgens normen als ISO 9001 en 14001. Ook voor bedrijven die (nog) geen gecertificeerd managementsysteem hebben, kan een register wet- en regelgeving een waardevolle tool zijn om compliant te zijn en te blijven.

Onze gewaardeerde klant Munckhof Groep BV, expert op gebied van personenvervoer en reizen, maakt al gebruik van onze dienstverlening. BTEQ heeft de van toepassing zijnde compliance verplichtingen in kaart gebracht en een nieuw register wet- en regelgeving opgesteld. Dit heeft als resultaat gehad dat Munckhof Groep BV tijdens haar jaarlijkse ISO 9001 & 14001 audit maar liefst 100% compliant was tijdens een steekproef op het onderdeel wet- en regelgeving. Een resultaat om trots op te zijn!

Neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij uw compliance- en milieubeheer kunnen verbeteren. #Compliance #Omgevingswet #ISO9001 #ISO14001 #Milieuadvies

 

BTEQ